De Horlogebanden Specialist is gespecialiseerd in exclusieve, handgemaakte vervangende horlogebandjes voor vele topmerken. 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren
De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!

 

Horlogebanden passend voor diverse topmerken

Horlogebanden exclusief en handgemaakt voor o.a. Breitling, Cartier, Omega, 
Rolex, Tissot, Maurice Lacroix, Panerai, IWC, Baume et mercier. De Horlogebanden Specialist biedt u een uitstekend en kwalitatief vaak nog beter alternatief voor uw horloge.

Staat uw maat of model horlogeband hier niet bij, Of heeft u hulp nodig bij het zoeken naar de juiste band? Neem dan contact met ons op of kom langs. Wij kunnen dan de juiste horlogeband voor u maken. We hebben bijna alles op voorraad maar van te voren bellen of de horlogeband die u zoekt voorradig is mag altijd!