Filter

Gekozen filters

Maat: 22mm

Materiaal

Maat

Kleur

Prijs

Horlogeband 22mm

Op zoek naar een stoere of juist klassieke 22mm horlogeband? Wij hebben het! welke uitstraling je ook wenst. We hebben een ruim assortiment horlogebandjes 22mm.

22mm horlogeband kopen?

22mm horlogeband kopen? De 22mm band heeft vaak een wat stoerdere uitstraling omdat de band wat breder is dan een gemiddeld horloge. Vaak zijn is dit een leren horlogeband 22mm of een nato strap 22mm. De 22mm horlogeband zie je dan ook terug om duikersklokken of chronochraaf horloges die vaak een grotere diameter hebben. 

Niet de juiste maat ? Kies dan voor  18mm horlogebandje of de grotere 20mm horlogeband.

Onze horlogebandjes 22 mm zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een hoog draagcomfort. Ook een horlogeband 22 rubber behoort tot de mogelijkheden. 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!