Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Chopard model

Prijs

Chopard horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Chopard horloge. Dit zijn géén originele Chopard horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Chopard band kopen

Geperfectioneerde productietechnologieën en jaren aan ervaring in het verwerken en afwerken van leer staan garant voor kwaliteit en functionaliteit die de verwachtingen voor een “conventioneel” horlogebandje ver overtreffen. Iedere horlogeband in deze categorie voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Chopard horloges.

Horlogeband passend voor Chopard

Onze horlogebanden voor Chopard horloges zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. In samenwerking met hooggekwalificeerde leerlooiers ontwikkelen wij stijlvolle kleuren en hebben onze horlogebanden een optimaal draag comfort! Het kan zijn dat jouw Chopard horloge is voorzien van een gesp of vlindersluiting. De horlogebanden van de Horlogebanden Specialist zijn geschikt voor beide type sluitingen.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!