Filter

Kies je kleur

Aantal horloges

Materiaal

Prijs

Horlogeboxen

de Horlogebanden Specialist is officieel distributeur van HS horlogeboxen.

HS is toonaangevend in de markt van watchwinders en watchboxes. Het assortiment is breed en kwalitatief hoogstaand. Onze horlogeboxen onderscheiden zich door het hoge niveau van het ontwerp en de kwaliteit van de producten. De kwaliteit van deze horlogekisten is vergelijkbaar met die van Italiaanse horlogeboxen. Horlogeboxen uit China zijn in de meeste gevallen niet van echt hout maar van gelakt of gefineerd MDF. Ferocase fabriceert diversen soorten horlogekisten. Zo bevat ons assortiment onder andere Luxe houten horlogeboxen en Horloge Reisetui ‘s. Als je een verzamelaar bent en jouw collectie mooi wilt opbergen dan is een HS horloge box een ideale oplossing.
 

Horlogeboxen, horlogekisten, horloge reisetu

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!