Filter

Model

Kies je kleur

Kies materiaal

Prijs

Samsung Galaxy Watch Bandjes

Welke maat horlogeband heeft mijn Samsung Smartwatch?
Klik op het onderstaande specificatieblad op je juiste Samsung smartwatch model om de juiste horlogeband voor uw Samsung smartwatch te vinden

Samsung Galaxy Watch (42mm) 20mm
Samsung Galaxy Watch (46mm) 22mm
Samsung Galaxy Watch Active 20mm
Samsung Galaxy Watch Active2 20mm
Samsung Galaxy Watch3 (41mm) 20mm
Samsung Galaxy Watch3 (45mm) 22mm
Samsung Galaxy Watch4 20mm
Samsung Galaxy Watch4 (40mm) 20mm
Samsung Galaxy Watch4 (44mm) 20mm
Samsung Galaxy Watch4 Classic 20mm
Samsung Galaxy Watch4 Classic (42mm) 20mm
Samsung Galaxy Watch4 Classic (46mm) 20mm
Samsung Galaxy Watch5 20mm
Samsung Galaxy Watch5 (40mm) 20mm
Samsung Galaxy Watch5 (45mm) 20mm
Samsung Galaxy Watch5 Pro 20mm
Samsung Galaxy Watch6 20mm
Samsung Gear 2 22mm
Samsung Gear 2 Neo 22mm
Samsung Gear Live 22mm
Samsung Gear S2 Classic 20mm
Samsung Gear S3 Classic 22mm
Samsung Gear S3 Frontier 22mm
Samsung Gear Sport 20mm


De Horlogebanden Specialist vervaardigt handgemaakte horlogebandjes passend voor jouw Samsung Gear smartwatch. Dit zijn géén originele Samsung Galaxy Watch Bandjes. We hebben rekening gehouden met de maten die jouw Samsung Gear horloge heeft en beschikken onze banden over een quick release systeem waardoor jij makkelijk van band wisselt. 

Samsung smartwatch bandjes kopen?

In ons ruime assortiment Samsung Galaxy Watch Bandjes vind je een hoge kwaliteit bandjes met een soepel draagcomfort. Voor ieder model van de Samsung Gear hebben wij een passende band. 

 Het vervangen van samsung smartwatch bandjes kan eenvoudig doordat je horloge een rechte aanzet heeft. Je meet eenvoudig de maat op of je selecteert je samsung model in onze filters. Je vindt hierdoor snel een horlogeband voor je samsung galaxy watch.

Veel voorkomende samsung galaxy watch bandjes:

Naast de smartwatch bandjes samsung bieden we voor vele andere smartwatch merken ook bandjes aan. Of bekijk alle bandjes met een quick release systeem. Ook voor Apple hebben wij mooie bandjes.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!