Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Kies materiaal

Prijs

Alfex horlogebandjes

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Alfex horloge. Dit zijn géén originele Alfex horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

1 - 1 van de 1 resultaat

Alfex horlogeband

Ben jij op zoek naar een nieuwe horlogeband voor je Alfex Horloge? Wij hebben hier alvast een mooie selectie alfex horlogebandjes voor je gemaakt. Maak je Alfex horloge weer als nieuwe met een mooie handgemaakte leren horlogeband. Wil je toch liever een ander soort band? Dat is ook mogelijk, als je je maat weet kun je in principe elke universele horlogeband om je horloge monteren. 

Alfex is een mooi zwitsers horlogemerk wat garant staat voor kwaliteit. Met onze handgemaakte horlogebanden passend voor je Alfex horloge streven wij die kwaliteit ook na. De Alfex horloges zijn doorgaans voorzien van een rechte aanzet. Hierdoor passen vrijwel alle banden, mits de juiste maat, op je horloge. Heb je vragen of hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikte Alfex horlogeband? We helpen je graag.

Ook voor andere merken hebben wij een mooi assortiment. Denk aan alpinaa-lange-en-sohnebulova of cartier. Ook voor smartwachtes hebben wij bandjes. Denk aan de Samsung of Apple.

 

 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!