Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Junghans model

Prijs

Junghans horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Junghans horloge. Dit zijn géén originele Junghans horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Junghans nato strap

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Junghans horloge. Ben je op zoek naar een nieuwe Junghans horlogeband? Een NATO strap is een veelgekozen optie voor Junghans. Soms is het vervangen van jouw Junghans horlogeband al genoeg om jouw Junghans horloge als nieuw te laten lijken! Is jouw Junghans horlogeband toe aan vervanging of wil je graag een nieuwe stijl uitproberen? Bekijk dan eens onze collectie horlogebanden voor jouw Junghans horloge. Wij bieden Junghans banden voor de modellen: Junghans Meister Pilot, Junghans Meister, Junghans Meister Mega, Junghans Meister Driver, Junghans Max Bill, Junghans Max Bill Mega, Jughans Form en Junghans Radio Control & Solar. Zit jouw model hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op. Grote kans dat wij een passende horlogeband hebben voor jouw type Junghans horloge.

Exclusieve Junghans horlogebanden

De horloges van Junghans zijn bewust ingetogen en onderstrepen liever de persoonlijkheid en de houding van de drager. Omdat de stijl van de Junghans band nooit luidruchtig is, wordt bewust de voorkeur gegeven aan een meer ingetogen aanpak. Het is vanuit deze filosofie dat veel lassieke horloges zijn ontstaan. Misschien is dit ook wel de reden waarom een Junghans horlogeband een van de meest stijlvolle complimenten is. Wij bieden daarom ook een ruim assortiment aan Junghans horlogebanden waarbij deze filosofie gewaarborgd zijn. Wilt u liever een andere stijl dan de bekende Junghans stijl voor uw horloge? Dat kan ook zeker. Wij bieden verschillende Junghans band stijlen aan. 

Junghans band kopen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze Junghans horlogebanden of heb je vragen over de specificaties? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou graag verder met de keuze van jouw Junghans band. Je kunt contact met ons opnemen via 030 24 45 965 of stuur een berichtje naar 06 242 77 903

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!