Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Kies originele sluiting

Tudor model

Prijs

Tudor horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Tudor horloge. Dit zijn géén originele Tudor horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Tudor band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Tudor horloge. Voor een nieuwe Tudor band ben je bij ons aan het goede adres.

Tudor horlogeband kopen? De Horlogebanden Specialist heeft een breed assortiment aan vervangende horlogebandjes voor jouw Tudor horloge. De horlogebanden zijn te krijgen in verschillende kleuren en materialen. In jouw smaak zit er gegarandeerd een horlogebandje bij. Onze vervangende Tudor band is niet van echt te onderscheiden.

Exclusieve horlogebandjes passend voor Tudor

Tudor, opgericht in Geneve, is een zustermerk van Rolex. Na verloop van tijd werd Tudor vooral bekend om zijn gereedschapshorloge, horloges voor duikers en het leger. Sinds 1946 staat Tudor voor passie en innovatie. Prachtige horloges die voor elke situatie geschikt zijn.

Tudor band kopen 

Is jouw Tudor band aan vervanging toe? Wij kunnen je helpen! Bij De Horlogebanden Specialist heb je keuze uit een ruim assortiment. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren materialen. Je kunt je aankoop gemakkelijk online doen. Heb je nog vragen over je aankoop? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Je kunt bellen naar 030 24 45 965 of een whats app bericht sturen naar 06 242 77 903.

Wil je graag langskomen in onze horlogebanden winkel? Dat kan. We helpen je graag bij het uitkiezen van een Tudor band. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kunnen we het bandje direct monteren op jouw horloge. 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!