Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Metaal model

Geschikt voor smartwatch

Prijs

Metalen horlogeband

Ga voor een stoere uitstraling met een metalen of stalen horlogeband. Ruim assortiment van geschikt voor bijvoorbeeld een duikers horloge of kies een stijlvolle Mesh horlogeband / Milanese band.

Stalen horlogeband

Een metalen horlogeband of een stalen horlogeband van uitstekende kwaliteit koop je bij ons!

Metalen horlogebandjes en stalen horlogebandjes zijn eenvoudig op de juiste maat in te korten. Bij elke metalen of stalen horlogeband bieden wij een horlogebanden inkorter aan. Al onze metalen en stalen horlogebandjes zijn huidvriendelijk en van een stevige kwaliteit. Ben je op zoek naar een stalen of metalen horlogebandje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Veelgekozen maten zijn de 20mm en 22mm stalen horlogebanden.

Wij hebben verschillende gangbare kleur in ons assortiment. Denk aan bicolor, rosé, zwart, goud en staal. Ook kun je kiezen voor een mat of glans horlogebandje. Metalen horlogebanden zijn erg stevig, hebben een stoere uitstraling en zijn makkelijk schoon te houden.

Metalen horlogeband schoonmaken

Een groot voordelen van metalen of stalen horlogebanden is dat je ze goed schoon kan maken. Dit kun je eenvoudig doen met een droog borsteltje (bijvoorbeeld een tandenborstel) of met speciale polish (doekjes). Kies je voor een schoonmaakmiddel? Let er dan goed op welke middelen je kiest. Niet alle middelen zijn geschikt voor metaal of staal. Lees hier meer over het schoonmaken van je horloge

Wil je toch een andere look and feel? Bekijk dan onze collectie leren, rubberen of nato horlogebanden.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bandje voor je smartwatch? Bekijk dan onze smartwatch bandjes. Deze zijn voorzien van een easy change systeem.

Liever een ander materiaal in één van de meest gekozen maten? Check ze hier 18mm, 20mm, 22mm en 24mm.

De metalen horlogebanden kort je eenvoudig zelf in. Lees hier meer over hoe dat moet. Ook helpen wij je graag in onze winkel.

 

 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!