Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Frederique Constant sluiting

Frederique Constant model

Prijs

Frederique Constant horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Frederique Constant horloge. Dit zijn géén originele Frederique Constant horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Onze Frederique Constant horlogeband is exclusief en handgemaakt van het beste leer. Jouw Frederique Constant horloge is voorzien van een gesp, vouw of vlinder sluiting, deze kunnen probleemloos op jouw nieuwe horlogeband worden gemonteerd. Kies daarbij dan wel het juiste type sluiting voor je frederique constant bandje.

Horlogeband Frederique Constant?

Uit onze selectie horlogebanden kun je ook prima een band kiezen je voor je Frederique constant smartwatch. Deze heeft een rechte aanzet en je hoeft dan alleen nog maar de maat op te meten. 

De horlogebanden uit deze selectie zijn niet origineel voor Frederique Constant en passen ook op merken zoals Hugo Boss, Jaeger Le Coultre of Luminox

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!