Filter

Gekozen filters

Maat: 18mm

Materiaal

Maat

Kleur

Prijs

Horlogeband 18mm

Een nieuwe 18mm horlogeband voor je horloge? Ruime keus aan horlogebandjes 18mm. Bij vragen helpen we je graag. 

Horlogebandje 18mm kopen?

Veel horlogemerken hebben een 18mm horlogeband om de modellen gemonteeerd. Deze 18mm band heeft een wat smallere uitstraling en zul je dan ook wat sneller om de wat klassiekere en kleinere horloges (kleinere diameter) terug vinden. Met een klassiekere uitstraling kom je je snel uit bij een leren horlogeband 18mm of stalen horlogeband 18mm. Heb jij hulp nodig bij het vinden van de juiste horlogeband 18mm? Gebruik dan de filters om je selectie te verfijnen of neem contact met ons op. We helpen je graag bij de keus voor de juiste band. 

Niet de juiste maat ? Kies dan bijvoorbeeld voor 20mm horlogebandje of de 22mm horlogeband

Onze horlogebandjes 18 mm zijn van uitstekende kwaliteit en hebebn een hoog draagcomfort.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!