Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Fromanteel horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Fromanteel horloge. Dit zijn géén originele Fromanteel horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Fromanteel bandjes

 

Ben jij op zoek anar Fromanteel bandjes? Dan hebben wij hier een selectie bandjes die passen op jouw Fromanteel horloge. Een Fromanteel horlogeband is meestal gemaakt van leer. Onze leren horlogebanden zijn met de hand gemaakt en passen op vrijwel alle horloges. Het zijn dus geen originele fromanteel horlogebanden. 

Fromanteel bandjes van leer

In de regel zijn de meeste horloges van Fromanteel voorzien van een rechte aanzet. In deze categorie hebben we dan ook alvast een selectie voor je gemaakt. Echter kun je bij een gangbare maat ook kiezen voor horloge uit leer, nato,metaal of rubber. Let op, wil je een originele gesp overzetten. Ga dan voor een band uit de selectie die we voor je hebben gemaakt. Kom je er niet uit en wil je hulp bij het uitzoeken van een fromanteel horlogeband? Dan helpen wij je graag.

Onze leren horlogebanden passen ook op vele andere merken. Je kunt hierbij denken aan Frederique Constant, Meistersinger of Michael Kors.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!