Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Cartier model

Prijs

Cartier Bandje

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Cartier horloge. Dit zijn géén originele Cartier horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Cartier horlogeband

Wil jij je cartier bandje wisselen? Ieder waardevol en unieke horloge verdiend uiteraard ook een speciaal Cartier bandje! Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een vervangende Cartier Horlogeband. Onze vervangende Cartier horlogebanden zijn meesterwerken. Elk gemaakt door ambachtslieden in een proces van meer dan 125 afzonderlijke fasen, waarbij elke individuele horlogeband zijn eigen elegantie en schoonheid verkrijgt. De elegantie en duurzaamheid van een vervangende Cartier band zijn grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen. Onze Cartier bandjes  zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer, en hebben een optimaal draagcomfort!

Cartier Horlogebandje sluitingen

Het kan zijn dat je Cartier horloge is voorzien van een vouwsluiting. Hieronder zie je de 2 type sluitingen,
deze kunt je bij 'Kies originele sluiting' selecteren.

Onze handgemaakte horlogebanden maken we bijvoorbeeld ook voor: Breitling, Omega en Tag Heuer.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!