Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Horlogebandjes voor dikke polsen

Hieronder treft u ons assortiment extra lange horlogebanden en horlogebanden voor vaste pinnen aan. Deze zijn van de beste kwaliteit leer die er te vinden is. Horlogebanden in XL zijn c.a. 2 cm langer dan een normale standaard horlogeband.

Horlogeband xxl

Horlogebandjes voor dikke polsen zijn 2 cm langer dan een normale horlogeband. De horlogeband xxl is dan ook een uitkomst als de reguliere horlogeband tekort voor je is. Heb je vragen of de band lang genoeg is voor je pols neem dan gerust contact met ons op. De lengte van iedere band vind je bij de omschrijving/eigenschappen van iedere xxl horlogeband.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!