Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Patek Phillippe model

Prijs

Patek Philippe band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Patek Philippe horloge. Dit zijn géén originele Patek Philippe horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de Beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Patek Phillippe horloges. Onze horlogebanden voor Patek Phillippe horloges zijn exclusief en handgemaakt van het Beste leer. Koop je patek philippe leather strap dus bij ons!

Patek Philippe horlogebandjes

Met een streven naar perfectie en onberispelijke normen voor materialen en vakmanschap, zijn wij uitgegroeid tot een van de belangrijkste horlogebanden fabrikanten. Door ervoor te zorgen dat de kwaliteit onze hoogste prioriteit heeft. Voor het produceren van hoogwaardige horlogebanden is meer nodig dan alleen maar hoogwaardige materialen, het vereist hoogopgeleide werknemers met de capaciteit en ervaring om ervoor te zorgen dat elk detail op elk afgewerkt product precies uitkomt hoe het zou moeten.

Jouw Patek Phillippe horloge is voorzien van een gesp of vouwsluiting. Alle horlogebanden die op deze pagina staan afgebeeld zijn zowel voor de gesp als voor de vouwsluiting geschikt.                  

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!