Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Sluiting

Tag Heuer model

Prijs

Tag Heuer horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Tag Heuer horloge. Dit zijn géén originele Tag Heuer horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Tag Heuer bandje

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de Beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Tag Heuer horloges. Onze horlogebanden voor Tag heuer horloges zijn exclusief en handgemaakt van het Beste leer.

Horlogeband tag heuer carrera

Jouw Tag Heuer horloge is voorzien van een gesp of een originele Tag Heuer vouwsluiting. Deze kun je links bij 'Tag Heuer sluiting' selecteren. De Horlogebanden Specialist heeft voor beide types een ruime keuze in zijn assortiment. Selecteer bijvoorbeeld de Carrera om een horlogeband tag heuer carrera te vinden. 

Deze banden zijn universeel en passen ook goed op andere merken. Denk aan Vicotorinox, U Boat, Welder, Zenith.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!