Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

IWC model

Kies originele sluiting

Prijs

Iwc horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw IWC horloge. Dit zijn géén originele IWC horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Iwc horlogeband vervangen

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de Beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van IWC horloges. Onze IWC horlogeband is exclusief en handgemaakt van het Beste leer.

Op deze pagina vind je alle horlogebanden die passen aan IWC horloges, en daar in veel gevallen ook speciaal voor zijn gemaakt. Onze horlogebanden voor IWC Horloges worden volgens de exacte specificaties voor dit horlogemerk gemaakt. Wij maken hoogwaardige horlogebanden met de hand. Wij vertrouwen op de oorspronkelijke waarden en het behoud van traditionele ambachtelijke technieken. Met een horlogeband IWC geeft u uw horloge een individuele look. 

Jouw IWC horloge is voorzien van een vouwsluiting of een gesp De horlogebanden van de Horlogebanden Specialist passen op beide types.                

De horlogebanden in deze selecite passen bijvoorbeeld ook op banden zoals breitling, omega of meistersinger.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!