Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Hamilton model

Type sluiting

Prijs

Hamilton horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Hamilton horloge. Dit zijn géén originele Hamilton horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Hamilton band?

Hamilton Horloges zijn meestal voorzien van een leren horlogeband. Dit zorgt voor een fijn draagcomfort en een chique uitstraling. Wij verkopen horlogebandjes die passen op jouw Hamilton horloge. Een Hamilton horlogeband van de Horlogebanden specialist wordt met uiterste zorg vervaardigd door een hecht team van geschoolde en ervaren vaklieden in één van onze ateliers. Onze ateliers leveren aan vrijwel alle grote Zwitserse horlogemerken. Je koopt dan ook niet alleen een kwalitatief horlogebandje maar je doet ook eer aan je Hamilton horloge. In deze categorie maken wij dan ook een selectie van Hamilton Horlogebanden. 

Een Hamilton Band van de Horlogebanden Specialist

Een 'Hamilton band' van de Horlogebanden Specialist is zacht, soepel, antiallergisch en bovenal prettig om te dragen! Onze horlogebanden maken het verschil tussen een polshorloge en een pols-sieraad, tussen een gewoon uurwerk en een blikvanger. Daarnaast koop je een Hamilton band van de beste kwaliteit. Dit zie je en dit voel je.

Hamilton horlogeband en sluiting

Jouw Hamilton horloge is voorzien van een vouw of vlinder sluiting of een gesp. Alle horlogebanden die op deze pagina staan afgebeeld passen ook op alle type sluitingen. Mcoht je er niet uitkomen dan helpen we je ook graag aan een Hamilton Horlogeband in onze winkel. Daar monteren we deze gelijk voor je.

Hamilton Nato Strap

In de regel zijn de meeste horloges van hamilton voorzien van een rechte aanzet. In deze categorie hebben we dan ook alvast een selectie voor je gemaakt. Echter kun je bij een gangbare maat ook kiezen voor horloge uit leer, nato,metaal of rubber. Let op, wil je een originele gesp overzetten. Ga dan voor een band uit de selectie die we voor je hebben gemaakt. 

De banden in deze selectie zijn dan ook niet specifiek alleen gemaakt voor Hamilton maar passen ook op andere merken zoals Tissot, Certina, Breitling en meer.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!