Filter

Kies je maat

Kies je kleur

Hamilton model

Type sluiting

Prijs

Hamilton

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Hamilton horloge. Dit zijn géén originele Hamilton horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

De Hamilton horlogeband van de Horlogebanden specialist worden stuk voor stuk met de uiterste zorg vervaardigd door een hecht team van geschoolde en ervaren vaklieden. Creativiteit, raffinement, degelijkheid en een onberispelijke afwerking zijn een erezaak voor ons. De Hamilton band van de Horlogebanden Specialist is zacht, soepel, antiallergisch en bovenal prettig om te dragen! Onze horlogebanden maken het verschil tussen een polshorloge en een pols-sieraad, tussen een gewoon uurwerk en een blikvanger!

Jouw Hamilton horloge is voorzien van een vouw of vlinder sluiting of een gesp.Alle horlogebanden die op deze pagina staan afgebeeld passen ook op alle type sluitingen.   

Horlogebandjes passend voor Hamilton

In de regel zijn de meeste horloges van hamilton voorzien van een rechte aanzet. In deze categorie hebben we dan ook alvast een selectie voor je gemaakt. Echter kun je bij een gangbare maat ook kiezen voor horloge uit leer, nato,metaal of rubber. Let op, wil je een originele gesp overzetten. Ga dan voor een band uit de selectie die we voor je hebben gemaakt. 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!