Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Eberhard model

Prijs

Eberhard Horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Eberhard horloge. Dit zijn géén originele Eberhard horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Eberhard horlogebandje kopen?

Al sinds 1931 zijn Rios en Graf gespecialiseerd in de fabricage van kwaliteitslederen horlogebanden. Aan alle huidige horlogebanden kunt u het vakmanschap ervaren. Door reuk, tast en het bekijken van de horlogeband, vallen de rijke details meteen op. De door Rios 1931 ontwikkelde Full rembordé-technologie is een maatstaf geworden voor de totale horlogebandenindustrie. Het vormt de basis van een werkelijk unieke horlogeband. Een eigen gesp of vouw/vlindersluiting kan overgezet worden op deze horlogeband

Passende Eberhard horlogebandjes

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden voor Eberhard van de beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Eberhar horloges. Onze horlogebanden voor Eberhard horloges zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. In samenwerking met hooggekwalificeerde leerlooiers ontwikkelen wij stijlvolle kleuren en hebben onze horlogebanden een optimaal draag comfort!

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!