Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Junker model

Prijs

Junkers band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Junkers horloge. Dit zijn géén originele Junkers horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Junkers horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Junkers horloge. Ben je op zoek naar een nieuwe Junkers horlogeband? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Junkers Horlogeband

De horloges van Junkers staan bekend om een wijd assortiment aan modellen en horlogebanden. Het komt daarom ook vaak voor dat men van horlogeband wil wisselen om een nieuwe look uit te proberen. Ben jij ook op zoek naar een nieuwe Junkers horlogeband of wil je je oude Junk band vervangen? Wij, Horloge Banden Specialist, bieden jouw een ruim aanbod van Junkers horlogebanden. 

Exclusieve Junkers ban

De Junkers horlogebanden van de Horlogebanden Specialist staan bekend om hun verfijnde afwerking en hun kwalitatieve materiaal gebruikt. Doordat Junkers een wijd assortiment horloge modellen aanbiedt, zijn er ook veel verschillende typen horlogebanden. Bij ons kun je terecht voor jouw ideale Junkers band wat bij jouw stijl past. Zoek je een vintage stijl of een moderne stijl om jouw Junkers horloge een nieuwe upgrade te geven? Bekijk eens ons assortiment aan Junkers horlogebanden en vind jouw stijl! 

Junkers band kopen?

Heb jij jouw stijl al gevonden of ben je nog aan het oriënteren? Een keuze maken is soms niet makkelijk. Vaak kan je wel meerdere horlogebanden vinden die in jouw straatje passen, maar welke staat nou echt het mooist om je pols? Je kan de Junkers horlogebanden bestellen via onze webshop, maar je kan ook langs komen in onze Showroom in Utrecht om zo de horlogebanden uit te proberen. Heb je nog vragen over de specificaties van een Junkers horlogeband of ben je benieuwd of jouw Junkers horloge model wel op de horlogebanden past? Neem telefonisch contact met ons op via 030 24 45 965 of stuur een berichtje naar 06 242 77 903. Wij helpen je graag verder met deze keuze.

Horlogebandjes passend voor Junkers

In de regel zijn de meeste horloges van Junkers voorzien van een rechte aanzet. In deze categorie hebben we dan ook alvast een selectie voor je gemaakt. Echter kun je bij een gangbare maat ook kiezen voor horloge uit leer, nato,metaal of rubber. Let op, wil je een originele gesp overzetten. Ga dan voor een band uit de selectie die we voor je hebben gemaakt. 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!