Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Glashütte Original model

Kies originele sluiting

Prijs

Glashutte straps | Dé Horlogebanden Specialist®

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Glashütte Original horloge. Dit zijn géén originele Glashütte Original horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Glashutte horlogeband

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden voor Glashutte van de beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Glashutte horloges. Onze horlogebanden passend voor Glashutte horloges zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. In samenwerking met hooggekwalificeerde leerlooiers ontwikkelen wij stijlvolle kleuren en hebben onze horlogebanden een optimaal draag comfort!

Glashútte horlogeband

Jouw Glashutte Original horloge is voorzien van een vouw/vlindersluiting of een gesp.De horlogebanden van de Horlogebanden Specialist passen op beide types. In deze selectie vind je diverse Glashutte straps. Deze banden zijn niet origineel en passen ook op merken zoals Mondaine, Montblanc en Nautica.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!