Filter

Gekozen filters

Maat: 24mm

Materiaal

Maat

Kleur

Prijs

Horlogeband 24mm

In deze categorie vindt u al onze horlogebandjes van diverse materialen. Hier kunt u selecteren welke maat en welke kleur u aan staat.

24mm horlogeband

Ben jij op zoek naar een horlogeband 24mm? Dan hebben wij een ruime collectie waar jij uit kan kiezen. Of je nu op zoek bent naar een horlogeband 24mm leer of siliconen horlogeband 24mm of toch liever een metalen band. Wij hebben het. De 24mm horlogeband gaat vaak gepaard aan een horloge met een grote kast (diameter). Je kunt dan ook eindeloos varieren om die look te krijgen die je wenst. 

 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!