Nato strap bevestigen

Hoe bevestig je een nato strap?

Ook weten hoe een nato strap bevestigen?
Op deze pagina ziet u een korte instructie hoe u eenvoudig een Nato strap kunt verwisselen. Het tooltje (horlogebandenaanzetter) wat gebruikt wordt in onze instructie alsmede de pushpinnen kunt bij uw bestelling toevoegen (indien nodig)

Monteer beide pushpinnen op het horloge. Dit gaat het makkelijkst met een horlogebanden aanzetter of een klein schroevendraaiertje.

Trek het lange gedeelte van de band uit de metalen passant, zodat de twee lagen van de band worden gescheiden.

Hou de Nato strap met de metalen passanten en de gesp naar boven (dezelfde richting als de wijzerplaat van het horloge). Begin aan de bovenkant (12uur kant) van het horloge. Plaats de Nato strap tussen de pushpin en de horlogekast door.

Nu doet u het zelfde aan de onderkant van het horloge en trek het lange deel van het bandje terug, dit keer vanaf onderaan. De Nato strap gaat dus met het punt gedeelte omhoog tussen de horlogekast en de pushpin.

Trek het lange deel van de Nato strap terug door de metalen passant. Trek deze helemaal door, tot deze strak tegen de onderkant van het horloge zit.

Schuif het horloge zodat deze in het midden tussen de metalen passanten zit , en je bent al klaar! Wil je wisselen met een andere Nato strap, doe dan gewoon deze stappen omgekeerde tot Stap 2. U hoeft de pushpinnen niet te verwijderen om te wisselen!