Filter

Gekozen filters

Maat: 20mm

Materiaal

Maat

Kleur

Prijs

Horlogeband 20mm

Ben jij op zoek naar een 20mm horlogeband? Dan zit je hier goed. Onze horlogebanden zijn te verkrijgen in diverse materialen. Gerbuik het filter om je resultaten te verfijnen. 

1 - 12 van de 523 resultaten

20mm horlogeband kopen?

Een horlogeband 20mm is één van de meest voorkomende maten die aan horloges worden gemonteerd. Het assortiment horlogebandjes 20 mm is dan ook erg ruim. Afhankelijk van je het materiaal dat je om je horloge wenst te dragen koop je bij bijvoorbeeld een nato strap 20mm of leren horlogeband 20mm. Ook metaal, sillicone/rubber 20mm is mogelijk. 

Niet de juiste maat ? Kies dan voor het kleinere 18mm horlogebandje of de grotere 22mm horlogeband

Onze horlogebandjes 20 mm zijn van uitstekende kwaliteit en hebebn een hoog draagcomfort.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!