Filter

Model

Kies je kleur

Kies materiaal

Prijs

Pebble

De Horlogebanden Specialist vervaardigt handgemaakte horlogebandjes passend voor jouw Pebble smartwatch. Dit zijn géén originele Pebble horlogebanden. We hebben rekening gehouden met de maten die jouw Pebble horloge heeft en beschikken onze banden over een quick release systeem waardoor jij makkelijk van band wisselt.

Pebble horlogeband 

Jouw Pebble band vervangen kan eenvoudig doordat je horloge een rechte aanzet heeft. Alle horlogebanden van 22mm breed passen op jouw Pebble smartwatch horloge (behalve op de Pebble steel). In deze categorie maken wij een voorselectie van Pebble bandjes.

Bekijk hier voor welke smartwatch merken wij ook bandjes hebben.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!