Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Zeno Watch model

Prijs

Zeno horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Zeno horloge. Dit zijn géén originele Zeno horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Zeno watch strap

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Zeno horloge. Voor een nieuwe Zeno band ben je bij ons aan het goede adres.

Zeno Band

Wij bieden een ruim assortiment met handgemaakte horlogebanden voor jouw Zeno horloge. Het vervangende horlogebandje is niet van echt te onderscheiden. Neem een kijkje op onze webshop voor een nieuw Zeno band.

Exclusieve Zeno horlogebanden

Het merk is opgericht in Zwitserland. Zeno betekent in het Grieks ‘sierlijk’, dit is terug te zien in hun prachtige horloges. De eerste Zeno horloges werden in 1922 gemaakt. Sindsdien is het bedrijf doorgegaan met het innoveren van de productietechnieken van horloges. In 1949 werden de Zeno-horloges voor het eerste tentoongesteld op de Swiss Watch Fair in Basel. De bekendste horloges van Zeno bevinden zich in de “Pilot Classic”-collectie. Zeno heeft deze succesvolle reeks, in 1999, uitgebreid met verschillende maten. 

Zeno band kopen 

Is jouw Zeno band aan vervanging toe? Maak je geen zorgen, wij hebben genoeg keuze. Je kunt makkelijk bij ons online bestellen. Wil je liever persoonlijk geholpen worden en de bandjes met het blote oog bekijken? Dat kan, kom dan naar onze  horlogebanden winkel. 

Ben je op zoek naar meer horlogebandjes? Bekijk dan onze categorieen of gebruik de zoekfunctie. Uiteraard mag je ons ook bellen.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!