Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Sinn model

Prijs

Sinn band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Sinn horloge. Dit zijn géén originele Sinn horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Sinn Straps

Sinn horlogebanden zijn lang niet overal verkrijgbaar. Daarom heeft de horlogebanden Specialist speciaal voor Sinn horloges een selectie met passende horlogebanden gemaakt.

Sinn horloge bandjes

Jouw Sinn horloge bandjes koop je eenvoudig online. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op.
Jouw Sinn horloge met lederen horlogeband is voorzien van een vlindersluiting of een gesp,
de horlogebanden van de Horlogebanden Specialist passen op beide types.

Ben je op zoek naar meer horlogebandjes? Bekijk dan onze categorieen of gebruik de zoekfunctie. Uiteraard mag je ons ook bellen.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!