Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Prijs

Hermes horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Hermes horloge. Dit zijn géén originele Hermes horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Hermes bandje

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Hermes horloges. Onze horlogebanden voor Hermes horloges zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. In samenwerking met hooggekwalificeerde leerlooiers ontwikkelen wij stijlvolle kleuren en hebben onze horlogebanden een optimaal draag comfort!

Hermes bandje

Een hermes bandje moet dus voldoen aan de standaarden van jouw horloge. In deze selectie horlogebanden vind je dan ook een voorselectie. Uiteraard kun je, indien je de maat weet van je bandje, iedere universele horlogeband in die maat om je horloge bevestigen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een apple watch hermes? Dan hoef je alleen je maat te weten.

De horlogebanden in deze categorie passen bijvoorbeeld ook op tw steel, victorinox of zenith maar ook op timex.

 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!