Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Blancpain model

Prijs

Blancpain horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Blancpain horloge. Dit zijn géén originele Blancpain horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogeband Blancpain kopen?

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebandjes passend voor je Blancpain horloge. Wij bieden altijd een passende oplossing een horloge.

Is jouw Blancpain band aan vervanging toe? Of wil je een extra bandje ter afwisseling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vervangende Blancpain band zijn custom made, wij bieden een ruim assortiment met handgemaakte horlogebanden van de beste kwaliteit. Durf of wil je jouw Blancpain band niet zelf vervangen? Kom naar onze winkel, we doen het graag voor je! 

Exclusieve Blancpain horlogeband

Blancpain is een Zwitserse firma en is één van de oudste horlogemakers ter wereld. Sinds de oprichting in 1735 draagt het merk aan de ontwikkeling van mechanische uurwerken. Elke Blancpain collectie onderscheidt zich. Wij maken alle horlogebanden met de hand. Je zult niet snel zien dat je een vervangende Blancpain band draagt. Dit geeft voor jou ook de mogelijkheid om de originele sluiting, zowel gesp- als vouw sluitingen, over te zetten op jouw nieuwe horlogeband. Al onze horlogebanen, zo ook de Blacpain band, voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Blancpain horloges.

Naast een Blancpain horlogeband koop je bij ons ook horlogebandjes die passen op o.a. citizen, daniel wellington, diesel, eberhard en meer!

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!