Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Baume & Mercier model

Prijs

Horlogeband Baume Mercier

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Baume Mercier horloge. Dit zijn géén originele Baume Mercier horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Baume et Mercier horlogeband

Onze horlogebanden voor Baume en Mercier horloges zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer.
Je Baume et Mercier horloge is voorzien van een vouw of vlinder sluiting of een gesp, deze kunnen probleemloos op je nieuwe Baume Mercier horlogeband worden gemonteerd. Kies daarbij dan wel de juiste type band zoals hieronder omschreven.

De horlogebanden Specialist heeft voor beide types een ruime keuze in zijn assortiment. Deze kun je bij 'Kies je type sluiting' selecteren.

Deze categorie bevat vervangende lederen horlogebanden, ontworpen voor Baume et Mercier horloges. Ons Atelier gebruikt hun jarenlange ervaring in het  leerbewerken en aandacht voor fijne details bij het maken van deze lijn. Wij werken met een uitgelezen selectie van leer, exotische huiden en de fijnste werkmaterialen om een exclusief assortiment wat identiek (en volgens onze bescheiden mening vaak nog beter) is dan de originele horlogebanden van Baume et Mercier.

Dit doen wij voor diverse topmerken. Denk hierbij aan: Glashutte, Mido, Rolex of IWC.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!