Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Audemars Piguet model

Prijs

Audemars Piguet horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Audemars Piguet horloge. Dit zijn géén originele Audemars Piguet horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Audemars Piguet band

Audemars Piquet band voor elk model

Zoek je een horlogeband voor een specifiek model zoals de Edward Piquet, Jules Audemars, Tradition of ander model? Selecteer eenvoudig je model in onze filter of neem contact met ons op. Wil je onze horlogebanden liever eerst zien, voelen en gelijk door ons laten vervangen? Kom langs in onze winkel!

Al onze Audemars Piquet bandjes voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitstandaarden van Audemars Piquet.

Horlogebandjes passend voor Audemars Piguet

In de regel zijn de meeste horloges van Audemars Piguet voorzien van een rechte aanzet. In deze categorie hebben we dan ook alvast een selectie voor je gemaakt. Echter kun je bij een gangbare maat ook kiezen voor horloge uit leer, nato,metaal of rubber. Let op, wil je een originele gesp overzetten. Ga dan voor een band uit de selectie die we voor je hebben gemaakt. 

Ook voor andere mooie merken hebben wij passende horlogebanden. Dus niet alleen voor je AP band kun je bij ons terecht maar ook bijvoorbeeld voor: Raymond Weil, Sinn, Vacheron Constantin of Zeno.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!