Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Montblanc model

Prijs

Montblanc Horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Montblanc horloge. Dit zijn géén originele Montblanc horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Montblanc band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Montblanc horloge. Ben je op zoek naar een nieuwe Montblanc horlogeband? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Ben je toe aan nieuwe stijl of kleur voor jouw Montblanc horloge? Dit doe je al eenvoudig door de horlogeband te verwisselen met een nieuwe. Na een tijdje kan jouw horlogeband wat vaag worden of zie je dat die verouderd is, je  kan daarom zelf op een simpele manier jouw Montblanc horlogeband verwisselen. Wil je liever niet zelf jouw horlogeband verwisselen? Geen probleem, kom bij onze Showroom in Utrecht langs en wij verwisselen voor jouw je Montblanc horlogeband. In de showroom kun je ook de horlogebanden uitproberen mocht je nog niet weten welke Montblanc band je het mooist vindt.  

Exclusieve Montblanc horlogebanden

De horloges van Montblanc hebben authentieke kenmerken en samen met het gebruik van eenvoud is dit een erg populair merk geworden door de jaren heen. Hierbij merkten we dat de leren horlogebanden voor de Montblanc horloge erg populair waren. Dit was voor ons ook een reden om uit te breiden in de kleuren opties voor de leren montblanc horlogebanden. Ons wijd assortiment Montblanc banden geven jou de ruimte om jouw ideale horlogeband te vinden. Naast leren horlogebanden hebben we ervoor gekozen om de collectie uit te breiden met verschillende materialen. 

Montblanc band kopen? 

Een keuze maken tussen horlogebanden van Montblanc is nog niet zo snel gedaan. Ons aanbod Montblanc banden bestaat uit verschillende stijlen, kleuren, materialen en maten. Kom je er toch niet uit via de webshop en wil je graag een Montblanc horlogeband uitproberen? Kom dan eens langs in onze Showroom en Utrecht. Wij helpen je graag verder met ddee keuze! Heb je vragen omtrendt de specificatie of andere vragen over de horlogebanden van Montblanc? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze collega’s helpen je graag verder. 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!