Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

A.Lange & Söhne model

Kies originele sluiting

Prijs

A Lange en Sohne horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw A Lange en Sohne horloge. Dit zijn géén originele A Lange en Sohne horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogeband voor A Lange en Sohne

De Horlogebanden Specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de afmetingen van A Lange en Sohne horloges. Onze horlogebanden voor A Lange en Sohne zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. De horlogebanden in deze categorie zijn zo gemaakt dat ook de originele (vouw) sluiting er weer op gemonteerd kan worden. Staat je model horlogeband er niet bij laat het ons dan weten. Wij kunnen het voor je maken!

Horlogebandjes passend voor Lange & Sohne 

In de regel zijn de meeste horloges van A Lange & Sohne voorzien van een rechte aanzet. In deze categorie hebben we dan ook alvast een selectie voor je gemaakt. Echter kun je bij een gangbare maat ook kiezen voor horloge uit leer, nato,metaal of rubber. Let op, wil je een originele gesp overzetten. Ga dan voor een band uit de selectie die we voor je hebben gemaakt. 

Ook voor diverse andere merken hebben wij mooie horlogebanden. Denk aan: edox, fortis, glycine of cluse

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!