Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Breil horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Breil horloge. Dit zijn géén originele Breil horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Breil horloge bandjes?

Ben jij op zoek naar een vervangende Breil horlogeband? We helpen je graag met onze voorgeselecteerde banden voor jouw Breil horloge. 

Een horlogebandje voor Breil is in de meeste gevallen eenvoudig te vervangen doordat je een vaste bandaanzet hebt. Dit betekent een recht stuk wat tussen de oortjes van je Breil horloge pas. Hierdoor ben je erg flexibel tijdens het uitzoeken van je Breil horlogebandje.

Naast een Breil horlogeband koop je bij ons ook horlogebandjes die passen op o.a. citizen, daniel wellington, diesel, eberhard en meer!

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!