Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Daniel Wellington bandjes

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Daniel Wellington horloge. Dit zijn géén originele Daniel Wellington horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Daniel Wellington horlogebandje kopen?

De handgemaakte horlogebanden van De Horlogebanden Specialist voor Daniel Wellington horloges zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de kwaliteitsstandaarden en  afmetingen van Daniel Wellington, waardoor onze vervangende horlogebanden naadloos aansluiten op jouw horloge. Met een ruime keuze uit designs en kleuren zit er altijd wel een horlogeband bij die voldoet aan jouw smaak! Onze vervangende horlogebanden voor Daniel Wellington zijn onder andere geschikt voor de volgende horloges: Daniel Wellington Petite, Daniel Wellington Classic, Daniel Wellington Iconic.

Exclusieve Daniel Wellington Horlogebanden

Onze vervangende horlogebanden voor Daniel Wellington worden exclusief met de hand gemaakt van leer van de beste kwaliteit. Door rekening te houden met de specificaties en kwaliteitseisen van de originele Daniel Wellington horloges, zul je niet zien dat je een vervangende horlogeband draagt. Ook geeft dit jou de mogelijkheid om de originele sluiting, zowel vouw- als gesp sluitingen, mee over te zetten op jouw nieuwe horlogeband. 

Daniel Wellington horlogeband kopen

Is jouw horloge van Daniel Wellington wel toe aan een nieuw bandje? Bekijk nu ons ruime assortiment horlogebanden voor jouw Daniel Wellington horloge. Heb je vragen over de kleuren, maatvoering of mogelijkheden?

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!