Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Armani horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Armani horloge. Dit zijn géén originele Armani horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogeband Armani

In deze selectie vind je horlogebanden die passen op jouw Armani horloge. Veel horloges van het merk emporio armani zijn voorzien van een rechte aanzet. Je Armani horlogeband kies je dan ook uit een grote collectie leren banden. Zelf de NATO, Rubber of Metalen horlogeband zijn geschikt voor je Armani horloge.

Horlogeband Armani kopen? 

Meet eenvoudig de maat tussen de oortjes, bepaal het materiaal  dat je wenste voor je Armani horlogeband en kies eventueel de dikte of een print. Of je nu een regulier Armani horloge hebt of een smartwatch. Wij hebben dé geschikte band voor je. Heb je vragen of hulp nodig bij het uitzoeken van een Armani horlogeband? Contact ons gerust. 

Het grootste gedeelte van onze collectie bestaat uit leren horlogebanden. Dus voor een leren horlogeband voor je emporio armani zit je goed. De banden zijn van uitstekende kwaliteit en handgemaakt. 

Ook voor andere merken hebben wij een uitgebreid assortiment. Denk aan: Junghans, Lockman, Nomos of Ascot.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!