Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je gewenste dikte

Prijs

Vegan Horlogebandjes

Vegan horlogebandjes gemaakt van kurk, annanasvezels of appelvezels? Ja het kan, ervaar zeld hoe het is om een Vegan horlogebandje te dragen. Qua uitstraling doen ze niet onder voor de klassieke leren horlogebanden.

Vegan horlogebandje kopen?

Vegan horlogebandjes zijn gemaakt van bijvoorbeeld kurk, appelvezels of annasvezels. Het proces om bijvoorbeeld de annanasbladeren om te zetten tot een vegan horlogeband duurt enkele weken. Tijdens dit proces wordt er veel grondstof bespaart en wordt het grootste deel van de grondstof benut. Hetgeen millieuvriendelijk is. Het produceren van de vegan horlogebandjes is dan ook iets wat wij graag zien. Vrij van dieren en goed voor het millieu. Een fijne combinatie.

Zoek je bijvoorbeeld toch iets anders dan de vegan horlogebandjes? Dan is een NATO band of een horlogeband van duurzaam leer een goed alternatief.

 

 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!