Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Timex Horlogebandjes

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Timex horloge. Dit zijn géén originele Timex horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Ben je op zoek naar meer horlogebandjes? Bekijk dan onze categorieen of gebruik de zoekfunctie. Uiteraard mag je ons ook bellen.

Timex horlogebanden, en in het bijzonder de Timex NATO straps, staan bekend om hun veelzijdigheid, duurzaamheid en stijl. Het merk Timex, dat een lange geschiedenis heeft in het maken van betrouwbare en betaalbare horloges, biedt een breed scala aan horlogebanden die geschikt zijn voor allerlei gelegenheden, van sportief tot formeel. De Timex NATO strap is een populair keuze vanwege zijn comfortabele draaggevoel en het gemak waarmee het bandje kan worden gewisseld.

Timex Horlogeband Vervangen

Het vervangen van een Timex horlogeband of het toevoegen van een Timex NATO strap aan je collectie is een eenvoudige manier om de look van je horloge te vernieuwen.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!