Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Prijs

Skagen horlogebandje

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Sakgen horloge. Dit zijn géén originele Sakgen horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Skagen horloge bandje

Skagen horlogebandjes zijn het toonbeeld van het merk's toewijding aan minimalistisch design en functionele elegantie. Skagen, een merk dat zijn inspiratie haalt uit de serene schoonheid van het Deense kustlandschap, staat bekend om zijn strakke lijnen, subtiele details, en het gebruik van kwalitatieve materialen. Of je nu een Skagen horlogebandje wilt vervangen of simpelweg de stijl van je horloge wilt aanpassen, er zijn diverse opties beschikbaar die passen bij de unieke esthetiek van het merk.

Ben je op zoek naar meer horlogebandjes? Bekijk dan onze categorieen of gebruik de zoekfunctie. Uiteraard mag je ons ook bellen. De bandjes in deze collectie passen ook op merken zoals Swiss Military, Steinhart of Timex.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!