Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Pulsar horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Pulsar horloge. Dit zijn géén originele Pulsar horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Pulsar horlogeband vervangen

Pulsar horlogebanden weerspiegelen de veelzijdige en innovatieve geest van het merk, dat bekend staat om zijn stijlvolle ontwerpen en betrouwbare technologie. Pulsar, een merk binnen de Seiko Watch Corporation, heeft sinds de introductie van het eerste LED digitale horloge in 1972 een reputatie opgebouwd voor vooruitstrevende technologie en toegankelijke luxe. De horlogebanden van Pulsar variëren in materialen en stijlen om een breed scala aan voorkeuren en behoeften te bedienen.

Ben je op zoek naar meer horlogebandjes? Bekijk dan onze categorieen of gebruik de zoekfunctie. Uiteraard mag je ons ook bellen.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!