Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Mondaine horlogebandje

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Mondaine horloge. Dit zijn géén originele Mondaine horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Mondaine horlogebandjes

Mondaine staat bekend om zijn minimalistische en iconische ontwerp, geïnspireerd door de Zwitserse stationsklok. De horlogebandjes van Mondaine dragen bij aan de eenvoud en de elegante uitstraling van het merk, en zijn ontworpen om comfort en stijl te bieden aan de drager. 

De stijl van de Mondaine horlogebandjes is in lijn met het minimalistische en functionele design waar het merk om bekend staat. De bandjes zijn ontworpen met een focus op gebruiksgemak en comfort, zonder afbreuk te doen aan de esthetische waarde.

Deze universele horlogebanden zijn geen originele Mondaine horloge bandjes maar passen ook op vele andere merken. Check ook OrisPatek Philippe of Poljot

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!