Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Kyboe horloge bandjes

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Kyboe horloge. Dit zijn géén originele Kyboe horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Kyboe horlogeband

Ben je op zoek naar een Kyboe horlogeband? Zoek dan in deze selectie jouw geschikte bandje. We hebben met zorg een voorselectie gemaakt van banden die mooi staan om jouw Kyboe horloge. Weet je de maat van je horlogeband? Weet dan dat je in principe alle universele horlogebanden kan gebruiken om jouw Kyboe Horlogebandje te vervangen.

Kyboe bandje vervangen

Kom je er niet helemaal uit? kom dan langs in onze winkel in Utrecht of stuur ons een berichtje.

De universele horlogebanden in deze categorie zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor merken zoals Mido, Mondaine of Lockman.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!