Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Gul Watch Strap

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Gul horloge. Dit zijn géén originele Gul horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Gul band?

Gul watch strap kopen? In deze selectie hebben we voor jouw een aantal banden geselecteerd. Een Gul horloge heeft vaak een rechte aanzet waardoor je eigenlijk altijd een universele horlogeband kan gebruiken. Onze leren horlogebanden zijn van topkwalteit, met de handgemaakt en hebben een hoog draagcomfort. Met een Gul band van ons upgrade je je horloge in een handomdraai.

Deze selectie is niet alleen geschikt als Gul band maar past ook op andere merken waar universele horlogebanden omheen kunnen. Denk hierbij aan Tommy Hilfiger, Tudor, U boat,Welder of camel.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!