Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Fossil horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Fossil horloge. Dit zijn géén originele Fossil horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogebandje fossil kopen?

In de regel zijn de meeste horloges van Fossil voorzien van een rechte aanzet. In deze categorie hebben we dan ook alvast een selectie voor je gemaakt. Echter kun je bij een gangbare maat ook kiezen voor horloge uit leer, nato,metaal of rubber. Let op, wil je een originele gesp overzetten. Ga dan voor een band uit de selectie die we voor je hebben gemaakt. 

De leren banden van Fossil zijn gemaakt van hoogwaardig echt leer, zijn zacht en comfortabel om te dragen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, bruin, wit en meer. De stalen banden zijn gemaakt van roestvrij staal, geven het horloge een sportieve uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Rubber banden zijn flexibel, duurzaam en geschikt voor sportieve activiteiten.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!