Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending in NL
Gratis verzending in NL
Keuzehulp
Aantal horloges

Watchwinder | Watchwinders

1 tot 6 van 6 resultaten
1 tot 6 van 6 resultaten

Zie hier onze fantastische collectie van FingerPrint Access Watch Winders. Deze zijn zorgvuldig met de hand gemaakt tot de beste watchwinders die vandaag beschikbaar zijn. Uiterst betrouwbaar met bijna geruisloze Japanse borstelloze motortechnologie. Onze Watchwinders bieden ongeëvenaarde technologie en hebben een volledige garantie van 2 jaar.!

In ons assortiment bieden wij voor elk automatisch horloge een geschikte watchwinder. Onze collectie watchwinders zijn er om 1, 2, 4 en 8 horloges in te bewaren.

Watchwinder van dé Horlogebanden Specialist staan bekend om..

  • Luxe uitstraling
  • Horloge blijft op tijd lopen
  • Laag geluidsniveau
  • Meerdere draairichtingen
  • Geschikt voor alle horloges uit het hogere segment

Watchwinder | Watchwinders

Doordat onze watchwinders diverse mogelijkheden hebben op gebied van draairichting en aantal omwentelingen per dag zijn ze geschikt voor elk automatisch horloge. Onze collectie watchwinders bevat enkel A-merken waarbij wij streng selecteren op kwaliteit, functionaliteit, innovatief materiaalgebruik en de nieuwste technieken.

Een horlogeopwinder is gemaakt voor automatische horloges. Dit wil zeggen, voor horloges die opwindbaar zijn door beweging/omtwentelingen. Een horloge winder is er in veel verschillende kwaliteiten te verkrijgen. Let vooral op het geluid. Een horloge opwinder staat immers vaak op een slaapkamer. Hierdoor wil je geen last hebben van overdadig geluid. 

U kunt bij ons betalen met: