Universele horlogebandjes

De Horlogebandenspecialist

Er is veel onduidelijkheid over welke horlogebandjes geschikt zijn voor de meeste horloges. De oplossing is vrij simpel aangezien er veel universele horlogebanden zijn. De Horlogebanden Specialist beschikt over een ruim assortiment met universele horlogebandjes. Benieuwd naar ons assortiment horlogebanden? Bekijk ze snel!

Bekijk alle universele horlogebandjes!

Een universeel horlogebandje past aan je horloge als deze een recht uiteinde heeft aan de kant waaraan de band bevestigd moet worden. Je hoeft alleen nog maar de maat van het horlogebandje op te meten en in principe past iedere horlogeband met de juiste maat aan je horloge. De Horlogebanden Specialist beschikt over een ruim assortiment horlogebanden met diverse horlogeband maten.

Universeel horlogebandje opmeten

Een universeel horlogebandje is normaliter met een bandpen (pushpin) of een vaste (geschroefde) pen aan een horloge gemaakt. De kant waar de pen door de band gaat is meestal recht en kan tussen de ‘oren’ van de kast (de uitsteeksels waartussen de band zit) worden gestoken. Door de pushpinnen tussen de gaatjes van de ‘oren’ te klemmen blijft de horlogeband op zijn plek. Zie ook onze instructievideo.

Alle horlogebanden bij de Horlogebanden Specialist hebben dit rechte uiteinde en zijn dus geschikt voor uw horloge. Je bent dus niet meer gebonden aan het merk van uw horloge. In plaats van een beperkte keuze uit één of twee originele Fossil horlogebanden kun je er nu één kiezen uit tal van mogelijkheden! Bepaal uw maat en bekijk welke band je mooi vindt.

 

Kies hier je vevangende horlogebandje!  Je kunt je keuze maken uit de verschillende categorieën. Leer, rubber, metaal en nato.

Toe aan een nieuw horlogebandje en benieuwd naar ons hele assortiment? Bekijk ze snel op onze website of kom langs in onze winkel.